Blogg - Etikett Screentryck

Fokus på responsive design med nya Merchworld

Tidigt imorse lanserade vi nya Merchworld som vi varit med och jobbat på de senaste månaderna. Det känns fantastikst kul att nu få visa upp den nya sajten för omvärlden.

Ett av målen har varit att skapa en enkel e-handelsida som funkar bra på alla typer av skärmar, allt från breda skrivbordsskärmar ner till mobilformat via pekplattor. Vi har en del detaljer kvar att slipa på men är på det stora hela väldigt nöjda med resultatet.

Vi vill tacka alla inblandade för en väldigt rolig utvecklingsfas. Originaldesign av Kristoffer Gustafsson. Andreas Edlund projektledning. Även stort tack till Anna, Johan, Elin och de andra på Merchworld för gott samarbete!

Nu är det dags att börja planera för nästa etapp av Merchworld's historia och vi har några fler roliga roadmaps planerade för året.

Skrivet av Jesper Lind, Tuesday, March 20, 2012

Vi lanserar trycktjänst för t-shirts

CD-skivan kunde aldrig fylla det grafiska tomrum som uppstod när det fina gamla LP-formatet fasades bort. Istället blev t-shirten det canvas som populärkulturen skulle uttrycka sig på. Det perfekta uttrycket för identitet och budskap, direkt buret på kroppen.

Vi älskar t-shirts och därför är det roligt att kunna erbjuda en tjänst som vi tror kommer bli mycket uppskattad. Ett bra och billigt alternativ för artister, band, företag och andra organisationer att kunna trycka t-shirts på hållbara och etiska textilier av hög kvalitet.

Som öppningserbjudande erbjuder vi till ett tidsbegränsat kanonpris på en- eller tvåfärgs-screentryck på t-shirt av märket Gildan.

Kolla gärna in exempel på t-shirtar som är nyligen tryckta på Merchworld. Vissa av dem går även att köpa i Merchworld-shoppen.

Skrivet av Jesper Lind, Wednesday, November 4, 2009