Blogg - Etikett BizSpark

Microsofts BizSpark - vi är med i initiativet för startups

Vi på Nodestar är sedan någon vecka med i programmet BizSpark som är ett initiativ av Microsoft för att hjälpa nystartade företag genom att sponsra med mjukvara och ge tillgång till molntjänster tom t ex Azure.

Verkligen toppen och vi har redan hunnit prova på en hel del rolig mjukvara som vi inte hade haft möjlighet att köpa annars, nystartade som vi är sen lite mer än ett år tillbaka.

Vill tacka den suveräna Disruptive-bloggen för inlägget med video-intervjun med Per Ahlberg gjorde att vi fick reda på vem vi skulle kontakta för att gå med i programmet. Givetvis stort tack till Per ocskå som är sverigeansvarig för programmet och var väldigt snabb och hjälpsam med att ta hand om våran ansökan.

Om du också har ett utvecklingsföretag som funnits mindre än tre år och är intresserad av programmet, läs mer hos Microsoft om hur du ansöker och vad som behövs för att kvalificera.

För er som använder Twitter finns det även en BizSpark-profil att följa där. Och när vi ändå pratar om Twitter kan jag även rekommendera den här listan för fler Microsoft-relaterade Twitter-konton.

Skrivet av Jesper Lind, Thursday, February 12, 2009