Vår nya bloggmotor med ASP.NET MVC

Vårt företag startades för lite mer än ett år sen och det första året har verkligen gått oerhört snabbt. Det har vart en händelserik tid och det är mycket som jag skulle viljat skriva om under tiden. Vi har dock varit upptagna med våra kunders projekt, så den egna hemsida har fått vänta lite.

I förra veckan omdesignade vi äntligen om vår hemsida och har även skapat en logga som vi är nöjda med. I samband med detta så installerades en första version av den bloggmotor vi jobbat på den senaste tiden, så nu kan vi äntligen börja kommunicera med er, med hjälp av denna.

Till er som är intresserade av det tekniska, så är den byggd på Microsofts nya ramverk ASP.NET MVC. Än så saknar vi kommentarsmöjligheter och RSS. Men det kommer snart, så kika gärna tillbaks.

Skrivet av Jesper Lind Monday, October 6, 2008