Blogg - Sida 2

DN Livsstil gillar Shelta lika mycket som vi gör

Idag har Dagens Nyheter en artikel på deras livsstilsavdelning som handlar om var man hittar bra butiker på nätet som har fler varumärken i sitt utbud.

Kul är att de har haft den goda smaken att placera streetwear-butiken Shelta, som vi har vart med och utvecklat, på första plats. Även Supermarket finns med på listan.

Skrivet av Jesper Lind, Saturday, November 14, 2009

Vi lanserar trycktjänst för t-shirts

CD-skivan kunde aldrig fylla det grafiska tomrum som uppstod när det fina gamla LP-formatet fasades bort. Istället blev t-shirten det canvas som populärkulturen skulle uttrycka sig på. Det perfekta uttrycket för identitet och budskap, direkt buret på kroppen.

Vi älskar t-shirts och därför är det roligt att kunna erbjuda en tjänst som vi tror kommer bli mycket uppskattad. Ett bra och billigt alternativ för artister, band, företag och andra organisationer att kunna trycka t-shirts på hållbara och etiska textilier av hög kvalitet.

Som öppningserbjudande erbjuder vi till ett tidsbegränsat kanonpris på en- eller tvåfärgs-screentryck på t-shirt av märket Gildan.

Kolla gärna in exempel på t-shirtar som är nyligen tryckta på Merchworld. Vissa av dem går även att köpa i Merchworld-shoppen.

Skrivet av Jesper Lind, Wednesday, November 4, 2009

Hemligheter på Lilla Edets kraftstation

Vi har vart ute med våra nya kunder Fyra Ess igen och denna gången till Lilla Edets kraftstation där de utför renovering av fasaderna.

Coolast på Lilla Edet var nog nere i generatorrummet där man verkligen kände hur kraften vibrerade i kroppen. Även det gamla bevarade kontrollrummet var häftigt att se. På bilden ovan ser ni en detalj från kontrollbordet i marmor. Har massor med bilder från resten av anläggningen men har skrivit på sekretessavtal så det är oklart vad av materialet som får publiceras.

Måste säga att mitt intresse för industrilokaler har väckts något enormt, verkligen häftiga byggnader man fått se. Så nu vill vi gärna ha fler kunder inom industrin så vi kan få se fler. Hör av er om ni behöver uppdatera er hemsida eller hjälp med andra webbtjänster!

Skrivet av Jesper Lind, Wednesday, November 4, 2009

Deep expedition Olidan

I veckan var det dags för nya äventyr med Fyra Ess - proffs på rostskydds- och målningssystem. Vi hänger med dem ut på diverse jobb för att lära känna hur de jobbar och vad deras bransch handlar om. Det kommer hjälpa oss när vi planerar strategin bakom den nya nätplatsen vi utformar åt dem. Ett bra exempel på hur vi fördjupar oss fullständigt i våra kunders behov och ser till att vi levererar så bra och passande lösningar som det är möjligt.

Dagen började med stadig frukost och sen utprovning av engångsoveraller, hjälmar och utrustning vi behövde. Måste säga att jag inte alls var beredd på vad som skulle komma. Visste att vi skulle ner i ett rör som vattnet strömmar genom till turbinerna i vattenkraftverket Olidan. Men jag var inte alls beredd på den enorma storleken av anläggningen. För den är verkligen gigantisk och otroligt häftig.

Något annat som imponerade stort var personalen i Fyra Ess. Det är igen lek att bygga klätterställningar i ett rör på 4,5 meters omkrets och med en fallhöjd på 25 meter. Sen blästra ytan fin invändigt, städa bort tonvis med överbliven sand, handmåla alla bultar fyra gånger med rostskyddsfärg och slutligen spruta alla stora ytor. Det ska hålla i minst 50 år till så det gäller att vara noggrann.

Vi var tre som fotade äventyret och har mängder av coola bilder. Här ovan är ett som Tobias Hermansson tog på mig och Johan. Fler bilder kommer när vi gjort klart hemsidan.

Om några veckor blir det nytt äventyr, och då blir det av till ett ännu större kraftverk.

Skrivet av Jesper Lind, Friday, October 9, 2009

Världsbutikerna för Rättvis Handel kommunicerar internt med våra verktyg

Världsbutikerna för Rättvis Handel är medlemsorganisationen för drygt fyrtio världsbutiker i Sverige. Genom försäljning av varor enligt de internationella kriterierna för rättvis handel samt informationsspridning och opinionsbildning verkar de lokala världsbutikerna för ökad medvetenhet om rättvis handel och en rättvisare global handel. Världsbutikerna för Rättvis Handel är medlem i World Fair Trade Organization.

Vi blev kontaktade för att ge råd i hur de skulle kunna underlätta sin interna kommunikation och utskick av nyhetsbrev. Vi specialanpassade vårt bloggsystem för deras behov och gjorde en struktur för hur medlemsbutikerna kan ta del av innehållet på plattformen.

Vi hjälpte även till att flytta deras publika hemsida (ej utvecklad av oss) till ett billigare och bättre webbhotell.

Skrivet av Jesper Lind, Monday, September 21, 2009