Blogg

Fokus på responsive design med nya Merchworld

Tidigt imorse lanserade vi nya Merchworld som vi varit med och jobbat på de senaste månaderna. Det känns fantastikst kul att nu få visa upp den nya sajten för omvärlden.

Ett av målen har varit att skapa en enkel e-handelsida som funkar bra på alla typer av skärmar, allt från breda skrivbordsskärmar ner till mobilformat via pekplattor. Vi har en del detaljer kvar att slipa på men är på det stora hela väldigt nöjda med resultatet.

Vi vill tacka alla inblandade för en väldigt rolig utvecklingsfas. Originaldesign av Kristoffer Gustafsson. Andreas Edlund projektledning. Även stort tack till Anna, Johan, Elin och de andra på Merchworld för gott samarbete!

Nu är det dags att börja planera för nästa etapp av Merchworld's historia och vi har några fler roliga roadmaps planerade för året.

Skrivet av Jesper Lind, Tuesday, March 20, 2012

Portfolio åt filmregissören Robert Samuels

Robert Samuels är en prisbelönt regissör från London som skapar fantasifulla verk som fångar beaktaren.

Vi har haft den stora äran att lansera hans hemsida med på vårt bloggsystem och vi har även hjälpt till och koda html och css. 

Designen är skapad av Clifford Briggs som är en designer vi väldigt gärna arbetar med igen. Detta är vad vi har förstått en av hans första designjobb för webben och vi är väldigt nöjda med resultatet.

Kolla in Superrocketman

Skrivet av Jesper Lind, Thursday, March 25, 2010

Web shop åt Velour

1997 slog butiken Nostalgi upp portarna i Göteborg. Konceptet gick ut på att kombinera olika klädstilar från olika decennier i en inspirerande miljö av konst och design. Nostalgi blev mer och mer en mötesplats för stadens ständigt växande indiescen, och en inspirerande grundsten till skapandet av varumärket Velour.

Vi har vart med och lanserat Velour's web shop på vår nya e-handelplattform vi utvecklat under det senaste året. Detta är den första shoppingsajt som körs på vårt nya system. En riktigt bra lanseringspartner eftersom vi gillar deras stil och smak för design skarpt.

Skrivet av Jesper Lind, Tuesday, December 22, 2009

Galleri åt Knutssons Antik- & Konsthandel

Knutssons Antik- & Konsthandel inriktar sin verksamheten har två delar, nittonhundratalets skandinaviska design och konst och kultursaker från 1600-och 1700-talet. Det kan vara glas, keramik, smide, trä, mässing eller möbler, föremål med stark historisk utstrålning som dagligen förhöjer livskvalitén.

Vi har skapat deras nya hemsida som man kan se många av de fantastiska objekten på.

Skrivet av Jesper Lind, Tuesday, November 24, 2009

Publiceringssystem åt lokaltidningen Vänersborgaren

Lokaltidningen Vänersborgaren har under åren sakta men säkert arbetat sig in i vänersborgarnas medvetande och läses av över 80% av alla som bor i kommunen. Den trycks i 19000 exemplar och distribueras som gruppförsändelse till  hushåll och företag.

Med rafflande ledarspalt och mysiga kåserier speglar redaktionen stadens puls och näringsliv. Månadens vänersborgare är ett populärt inslag där människor i får vara i fokus och göra sin röst hörd.

Vi har varit med och utveckla nätupplagan som nu körs på våra publiceringssystem. Vi har gjort den i bloggformat som vi tycker passar bra för en tidning av den här typen. På webbplatsen går det att ladda ner den vanliga tidningen i pdf-format, vara med i tävlingar och få tips om prylar.

Skrivet av Jesper Lind, Wednesday, November 18, 2009